“Закачио сам аутобус…ишао сам мајсторима да откључам врата и нахраним мачке, па сам се пријавио у станици” Сергеј Трифуновић о саобраћајки коју је имао

Глумац и лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић имао је саобраћајни удес и том приликом је, како је написао на Твитеру, “закачио аутобус”.

BUKA portal / 14. јануар 2020

“Закачио сам аутобус, себи сј***о врата, њему само огулио фарбу јер је јак као аутобус. Рекао сам возачу да идем да откључам мајсторима врата, нахраним мачке, јер полицији сигурно треба пола сата да дође. Нисам паркирао у гаражи него испред, да бих све брже урадио. Када сам изашао, полиција је вероватно дошла и покупила ауто”, написао је Трифуновић и понудио свој број телефона, како би га неко из полиције позвао да му каже шта даље треба да ради.

У наредном твиту је пренио и шта се даље догађало.

“Отишао у станицу полиције у Савској, написао извештај, надувао 0:00. Ај сад ви што сеирите, јурите Бабића, савамалске фантоме, неовлашћене трговце оружјем који пљачкају државне фирме, убице Оливера Ивановића”, написао је Трифуновић.

Медији су синоћ писали о томе да је глумац и политичар “побјегао са лица места”, што је он оштро демантовао, преноси Недељник

 

 


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.