Ведрана Рудан: ЈА САМ БОГ ТВОЈ!

И опет је хрватски мужјак узео “правду” у своје руке и побио неколико невиних људи. Јадне жртве не би биле жртве да нису биле у вези са женом коју је одвратна хрватска мужјачина пожељела затући па ју је и затукла.

Vedrana Rudan / 03. август 2019

“Болесник”? “Питиеспиовац”? И најглупљима међу нама који живимо у овој накарадној “држави” потпуно је јасно да се ради о систему, никако о “испаду луђака”. Хрватска је, откако је “имамо”, перверзна творевина у којој је легитимно, пожељно и друштвено апсолутно прихватљиво жену доживљавати као рупу, курву, комад меса, власништво, као “нешто” што мора бити под сталном контролом.

Кад се то “нешто” које је у Хрватској увијек нешто без наводника отме контроли, кад пожели развод, излазак у кафић иако је удана, кад дигне глас против љубавнице, кад сама за шанком пије пиће, хрватски мужјак је смије умлатити.

Нема тог коментатора на друштвеним мрежама који за мужјака неће наћи бар једну олакотну околност. Овај посљедњи је одрастао без тате и маме. Сви знамо да су коментатори “глас народа”, оно што они “напишу јест оно што већина мисли.

Жена у Хрватској има статус гори од штакора или нуклеарног отпада. Њу треба или дератизирати или одложити у црну земљу. Да би се у Хрватској лакше дисало. Што ће Лијепој Нашој Католичкој курветине, прељубнице, пиздурине жељне “слободе” на коју жене имају право само ако она значи 3К. Киндер, Кирцхе, Кüцхе. Дјеца, црква, кухиња.

Још је једна сирота жена у друштву својих најдражих положила живот на олтар рупе пуне гноја у којој живимо своје биједне животе. Аналитичари ће писати текстове о томе колико је жена убијено у “новој” Хрватској, лијечници ће анализирати психу “болесника”, боркиње за женска права ће, надам се, ушутјети, ваљда су схватиле да су њихове акције пљување у вјетар.

Хрватски политичари ће и даље млатити своје жене и добивати ударне термине на Н1 да би објаснили како су невини. Премијер ће њихове злочине благословити.

Насилници у Сабору, невиђени дивљаци, неће учинити ништа да се у Хрватској донесе закон који ће одвратне мужјачине макнути од објекта њиховог иживљавања. Никад их неће, кад убију “вољену”, стрпати у затвор на педесет година без права на помиловање.

Центри за социјални рад, полиција, судови, сви мисле исто. Тко јебе јебене, мртве бабе које су добиле што су заслужиле. За Цркву су жене Зло које треба држати на кратком ланцу.

Због “љубоморе” је умлаћена још једна жена. Нитко јој неће упамтити име. Живот у Хрватској иде весело даље до идућег масакра. Једна курва мање.

Више цвијећа, мање смећа.

 

текст преузет са блога ауторке


Бука препорука

Колумне

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.