Нови филм о Бонду зове се "Но Тиме то Дие"

Продуценти филма о Джејмсу Бонду, Мајкл Г. Вилсон и Барбара Броколи, званично су саопштили да је наслов 25. филма о Джејмсу Бонду "Но тиме то дие", а у наше биоскопе филм ће стићи 2. априла сљедеће године.

BUKA portal / 21. август 2019

 

Од Алберта Р. Броколија из компаније ЕОН продуцтионс и студија Метро Голдвин Мајер и Универсал Пицтурес Интернатионал, а у режији Керија Джоджија Фукунаге, долази нам филм у којем Данијел Крејг по пети пут тумачи лик који је створио Јан Флеминг, агента 007, најавили су данас из Тарамоунт филма.

Писци сценарија су Нил Первис и Роберт Вејд, Кери Джорджи Фукунага, Скот З. Бернс и Фиби Волер-Бридж. Филм "Но тиме то дие" тренутно је у фази продукције.

У филму "Но тиме то дие" такође глуме и Рами Малек, Леа Седу, Лашана Линч, Бен Вишо, Наоми Харис, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Кинир, Давид Денчик, Дали Бенсалах, као и Джефри Рајт и Рејф Фајнс.

Бонд је напустио службу и ужива у мирном животу на Јамајци. Његов мир неће трајати дуго када се појави његов пријатељ Феликс Литер, молећи га за помоћ.

Показаће се да је мисија у којој је потребно да избаве киднапованог научника много компликованија него што је било очекивано и навешће Бонда на траг мистериозном зликовцу који је наоружан новом, опасном технологијом.

Филмови Казино ројал, Зрно утехе, Скајфол и Спектра зарадили су преко 3,1 милијарде долара широм свијета. Скајфол (1,1 милијарду долара) и Спектра (880 милиона долара) су филмови са најбољом зарадом у оквиру ове франшизе.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.