Драшко Станивуковић министру Лукачу: Знате ли да су ме тукли по гениталијама?

"Да ли зна министар да су ме ударали по гениталијама, по ногама, да ли зна да нисам уништио аутомобил него сам се бранио" казао је народни посланик Драшко Станивуковић након изласка из притвора.

BUKA portal / 26. децембар 2018

foto BUKA

Посланик ПДП-а у Народној скупштини РС-а Драшко Станивуковић пуштен је данас из полицијској притвора у којем је био од јучер, након што је приведен на Тргу Крајине, гдје су активисти групе "Правда за Давида" протествовали због лишења слободе Давора Драгичевића.

Станивуковић тврди да је полицији било нарађено "да га што дуже задрже у притвору", јавља Фена

"Зашто сам ја требао бити задржан 24 сата" – упитао је он, наводећи да се у РС не признаје посланички имунитет, већ само чланска карта владајуће странке.

Тврди да није било разлога за његово привођење током јучерашњих дешавања на главном бањалучком тргу те да се бранио и није оштетио полицијско возило.

"Да ли зна министар да су ме ударали по гениталијама, по ногама, да ли зна да нисам уништио аутомобил него сам се бранио"

Рекао је да ће доћи и на вечерашњи скуп, јер подржава борбу за правду у случају страдања бањалучког младића Давида Драгичевића.

Остаје, додаје, да Давор Драгичевић одлучи да ли ће пријавити окупљање које је најавио и за вечерас у 18 сати.

Станивуковић је рекао и да је до сада добио 27.500 КМ казни.

-Ово је постала диктатура највећег степена. Али, ми морамо да ослободимо РС - устврдио је Станивуковић, додајући да ће ићи до краја.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.