<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kolektiv i đaci se opraštaju od voljene pedagogice

23. april 2024, 4:05

Nakon smrti Milane Koprena, pedagoga škole, oglasili su se iz OŠ “Branko Radičević” u Banjaluci odakle su naveli da kolektiv i učenici tuguju za voljenom pedagogicom i saosjećaju sa porodicom Koprena.

“S bolom u srcu obavještavamo vas da je u nemilom tragičnom događaju, 22.4.2024. godine, život izgubila naša voljena pedagogica Milana Koprena koja je ostavila neizbrisiv trag u životima mnogih generacija naše škole”, naveli su iz ove škole.

Kako su naveli, knjiga žalosti otvorena je u zbornici škole, a u školskom dvorištu učenici pale svijeće za pokoj duše voljene pedagogice.

“Datum i mjesto sahrane biće naknadno saopšteni”, navode iz kolektiva škole.

Kako je za “Nezavisne novine” potvrdio Siniša Rendić, direktor ove škole, budući da datum sahrane još nije zvanično utvrđen, sutra će se u ovoj školi redovno odvijati nastava.

On je naveo da je duboko potresen gubitkom kolegice, te da je ona bila veliki čovjek i profesionalac, a dobitnik je i Svetosavske nagrade.

“Ljudi su van sebe zbog ove tragedije. Ja prvi ne mogu da vjerujem da se to desilo”, teško je izgovorio Rendić.

Inače, Banjalučanka Milana Koprena, poginula je sinoć u banjalučkom naselju Rebrovac, kada ju je kao pješaka, automobilom pežo usmrtio Stefan Srdić (20) iz Laktaša.