U Skupštini grada Banjaluka recitovani stihovi Breskvice!

Podsjetimo da je koncert u Banjaluci održan kako za maloljetne osobe, ali i za punoljetne. 

Saša Lazić, odborni Banjaluka zove,  izrecitovao je pjesmice: “Ja sam tvoja lutka, al’ ona sexy. Sa mnom bi do jutra, pa šta se desi. Ma kakva nekultura, kako smo besni. Ti reci bebe gde si, ti reci bebe gde si…”.

Nakon što ga je Saša Čudić, potpredsjednik Skupštine opomenuo je Lazića koji je onda i objasnio zašto je recitovao stihove od Breskvice: 

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“To ste trebali razmišljati kad ste doveli pjevačicu sa ovakvim “edukativnim” tekstom da truje omladinu prije mjesec dana. Mene prekidate ovdje, a djecu trujete tamo u multimedijalnoj sali SNSD”, rekao je Lazić i dodao da su na bilbord stavili ženu koja drži pištolj na grlu. 

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković složio se sa kritikom Lazića. 

“Ovakvi koncerti u stranci za mlade su zastrašujuća”, rekao je Stanivuković. 

Koncert Breskvice održan je 26. januara. Ovo nije prva žurka za mlade koja je održana u ovoj sali. Podsjetimo da je u aprilu prošle godine u istoj sali održana žurka za maturante, tada je, na ulaznici koje su dijeljene mladima i u prostorijama škola postavljana pitanja mladima: datum i godina rođenja, broj telefona, e mail kao i daljni planovi za budućnost.

PORESKA UPRAVA

Poreskoj upravi Republike Srpske smo 15. septembra prošle godine poslali pitanja koja se odnose na Multimedijalnu salu u krugu Čajaveca u kojima smo pitali da li je ova sala, u kojoj se toči alkohol i organizuju koncerti i žurke, registrovana u Poreskoj upravi i ko je prijavljen kao vlasnik tog objekta. Pitali smo da li se na ovom mjestu izdaju fiskalni računi. Pored toga pitali smo i da li je po zakonu moguće organizovati koncerte muzičara i točiti alkohol na šanku, a da se ne zna ko je organizator, odnosno ko stoji iza svega toga? Do danas nismo dobili nikakav odgovor.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije