Crnadak pita da li će mirno razdruživanje Srpske od BiH proći kao Agencija za lijekove RS

Da li će mirno razdruživanje proći kao Agencija za lijekove Republike Srpske, upitao je to u objavi na svom Fejsbuk nalogu potpredsjednik PDP i šef poslaničkog kluba te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Igor Crnadak.

Upravo sam izašao iz Narodne skupštine Republike Srpske. Manje od 24 časa do početka sutrašnjih parlamentarnih aktivnosti, još nema zvaničnog poziva za posebnu sjednicu o razdruživanju – napisao je Crnadak.

Crnadak je poručio da je to nova blamaža SNSD koalicije.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Niti smo dobili tekst Sporazuma i Informacije o mirnom razdruživanju, niti smo dobili potpise poslanika koji su predlagači – napisao je Crnadak.

Iako je Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske, kaže Crnadak, prošlog ponedjeljka donio odluku o održavanju posebne sjednice o razdruživanju, danas u Skupštini niko ništa ne zna o tome.

– Da ne govorimo o tome da se ne zna da li se Radna grupa za razdruživanje uopšte sastajala i da li je Vlada Republike Srpske usvojila dokumente o razdruživanju – zaključio je u objavi na svom Fejsbuk nalogu potpredsjednik PDP i šef poslaničkog kluba te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Igor Crnadak.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije