Tri osobe uhapšene zbog ubistva u Modriči, među njima i unuk ubijene

Mensura Hasbašić (69) ubijena je sinoć u svojoj kući u Modriči, a policija je danas uhapsila tri osobe koje se mogu dovesti u vezu sa zločinom, potvrđeno je iz policije.

Nakon pretresa više lokacija na području Modriče, uhapšeni su trojica osumnjičenih i sprovedeni u policiju na kriminalistačku obradu.

Nezvanično, žrtva je više puta izbodena nožem nožem u svojoj kući u centru grada, te je podlegla na licu mjesta.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Uviđaj na licu mjesta izvršila je kriminalistička policija PU Doboj, zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.

Iz Policijske uprave Doboj je potvrđeno da su tri osobe lišene slobode u vezi sa ubistvom M.H. iz Modriče.

Almir Hasanbašić (19) iz Modriče, unuk ubijene, uhapšen je zbog sumnje da je sinoć ubio svoju baku Mensuru Hasanbašić (69), koja je više puta izbodena nožem u svojoj kući u ulici Cara Lazara u Modriči.

Kako saznaje ATV, Hasanbašić je sproveden na kriminalističku obradu, a policija i dalje traga za dokazima i tragovima bitnim za dalji krivični postupak.

Prema nezvaničnim informacijama do ubistva je došlo nakon što je Almir od bake tražio novac, ali ga nije dobio. Nakon toga je navodno nasrnuo na Mensuru i više puta je izbo nožem po cijelom tijelu. Od zadobijenih povreda starica je na mjestu ostala mrtva.

Kako ATV nezvanično saznaje, Almir je i ranije imao nasilne ispade, te da je napadao i svog oca, sina ubijene Mensure, koji se nalazi u inostranstvu.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije