Grupa Gitarsi nastupa u Banjaluci

 

Grupa “Gitarsi” večeras će nastupiti u klubu Kruna u Banjaluci gdje će publici predstaviti aktuelne singlove „Dobro došla, srećo“, „Dobri moj anđele“ i „Nedovršeni rat“. Istovremeno, ovi singlovi najavljuju prvi album grupe koji će se uskoro pojaviti na tržištu u svim zemljama regiona, jer „Gitarsi“ ovih dana u studiju „Zagrljaj“ privode kraju rad na albumu.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Grupa “Gitarsi” nastala je početkom 2010. godine kao ideja da se pop muzika aranžirana u flamenko, klasičnom i pop maniru sviranja akustičnih gitara pokaže i dočara na način koji još nije zastupljen na našoj sceni.

Grupu čine Goran Kovačić, Vladan Stojiljković, Bojan Ivanovski, Dalibor Naumović, Nikola Usanović i Aleksandar Radulović. Goran Kovačić je osnivač grupe „Gitarsi“, autor je BiH evrovizijske pjesme „Rijeka bez imena“, „Čuvam te“, „Ni zadnji ni prvi“ Aleksandre Radović i mnogih drugih pop hitova.

Sa singlom “Dobro došla, srećo” predstavili su se na radijskom festivalu u Srbiji, a spot za istoimenu pesmu je snimljen u Herceg Novom. Potvrdu da se ono što stvaraju sviđa publici, dobili su i u sjajnim kritikama za drugi singl “Dobri moj anđele”. Gitarsi su sa ovim pesmama zauzeli prva mesta na top listama domaće muzike.

I nakon izlaska albuma, „Gitarsi“ će nastaviti promotivne i koncertne aktivnosti koje će dati završni pečat njihovom dosadašnjem radu.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije