<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

BOKS

„Slavija“ iznad svih !

Bokserski klub „Slavija“ obavještava sportsku i cjelokupnu javnost

23. septembar 2022, 9:25

Republike Srpske da je nekada olimpijski i najtrofejniji banjalučki sportski kolektiv, po čijim je šampionima i sportskim uspjesima Banja Luka u posljednjih šest decenija bila prepoznatljiva, iznad svih podjela i različitosti i da u „Slaviji“ od danas više nema nesuglasilca. Aktuelna uprava kluba predvođena Draškom Stanivukovićem, banjalučki bokseri, takmičari, članovi i ljubitelji Bokserskog kluba „Slavija“, svi do jednog, imaju istu želju i isti cilj, a to je povratak „Slavije“ na bokserske vrhove.

U cilju reafirmacije ovog bokserskog giganta i povratka boksa među mlade naraštaje Banje Luke kao plemenite vještine kojom se izgrađuje karakter i uče borci da protivnike gledaju oči u oči, najavljujemo ulazak „Slavije“ u Regionalnu boksersku ligu i prvo kolo koje će se održati sa više od stotinu prepoznatljivih boksera iz regiona u Banjoj Luci dana 30.09. i 01.10.2022. godine.

Tim povodom imenovan je Organizacioni odbor na čelu sa bivšim banjalučkim bokserom Daliborom Petkovićem kao predsjednikom Odbora i Draškom Stanivukovićem, predsjednikom Kluba, kao potpredsjednikom Odbora.

Prvo kolo Regionalne bokserske lige održaće se u Banjoj Luci uz punu i bezrezervnu podršku Regionalne bokserske lige, Bokserskog saveza Srbije, kompanije „m:tel“, TV „Arena Fight“, Gradske uprave Grada Banja Luka i institucija Republike Srpske.

Banjalučki bokseri, takmičari, članovi i ljubitelji Bokserskog kluba „Slavija“, ujedinjeni pod zajedničkim ciljem, očekuju da će udruženo premostiti sve izazove sa kojim se ovaj banjalučki kolektiv nalazio u prošlosti, jer boks spaja, a ne razdavaja ljude.