<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Saudijska Arabija porazila dvostrukog svjetskog prvaka Argentinu, stižu prve reakcije

Reakcije...

22. novembar 2022, 3:31

Foto: Anadolija

Svjetsko prvenstvo nastavlja se utakmicama u skupinama C i D. Danas su ih na rasporedu četiri u programu koji je započeo senzacionalnom pobjedom Saudijske Arabije protiv Argentine, a koji završava susretom u 20 sati utakmicom u kojoj će na travnjak branitelj naslova Francuska.

Messi: Nema izvinjenja

"Nema izvinjenja. Moramo biti ujedinjeniji nego ikad. Ova grupa je teška i to je pokazala naša utakmica. U ovoj situaciji dugo nismo bili i ovo je pravi trenutak da pokažemo koliko vrijedimo", rekao je Messi i dodao: "Ovo je težak udarac za nas, nismo očekivali ovakav start natjecanja. Moramo se pripremiti za ono što dolazi i pobijediti." 

Lautaro Martinez: Vrlo bolno

"Ovo je vrlo bolno. Nadali smo se započeti nastup na Svjetskom prvenstvu pobjedom, ali sada što je - tu je. Izgubili smo zbog vlastitih pogrešaka. Pobjednika su odlučili detalji koje moramo popraviti. U prvom smo poluvremenu morali postići više od jednog gola. Moramo se vratiti treninzima i okrenuti se sljedećim utakmicama, sada nas očekuju dva finala", rekao je argentinski napadač Lautaro Martinez.

Lineker: Jedno od najvećih iznenađenja u istoriji

"Ovo je bilo jedno od najvećih iznenađenja u povijesti svjetskih prvenstava, nevjerojatna izvedba Saudijske Arabije", napisao je na Twitteru legendarni engleski napadač Gary Lineker, prenosi Index.