Partizan srušio prvaka Evrope u neviđenom spektalu, potpuna dominacija crno-belih

Košarkaši Partizana savladali su Panatinaikos u velikom spektaklu u Atini rezultatom 75:64.

U meču koji je igran na kultnom stadionu Panatinaiko na kojem su otvorene prve moderne olimpijske igre 1896. godine, crno-beli su pred 35.000 navijača od početka do kraja dominirali i razbili očajnog prvaka Evrope.

Partizan nije ispušto prednost od prvog  minuta i na kraju bez ikakve drame došao do pobede u meču koji su obeležili loš šut i sjajn odbrana crno-belih.

Najefikasniji je bio Dvejn Vašington sa 13, Brendon Dejvis je ubacio 12 poena, a dvocifren je bio i Tajrik Džons sa 11. odličnu rolu je imao i Aleksej Pokuševski koji je imao osam poena, sedam skokova i nekoliko fenomenalnih rekacija u odbrani.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Na drugoj strani, najefikasniji je bio Kendrik Nan sa 16, dok je Džerijan Grant imao 11.

Dobro su košarkaši Partizana krenuli u ovaj meč i stekli uvodnu prednost od 6:0. Bili su crno-beli koncentrisaniji u napadu, gde se dobro kretala lopta, do poena je stigao Tajrik Džons koji je imao nekoliko laganih zakucavanja.

Domaći su se ispromašivali na startu, a koliko su lošu četvrtinu odigrali govori podatak da je jedini koš iz igre postigao Janis Papapetru, dok su šest poena postigli sa linije penala.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije