<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Vučića prozivali da je na snimci pijan: "Nikad nisam ni kafu popio, jednom sam vidio momke..."

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prije dva dana je na svom Instagram profilu objavio video poruku zbog koje su ga mnogi u toj zemlji prozvali da ju je snimio pod uticajem alkohola. Predsjednik Srbije sada je odlučio odgovoriti.

08. februar 2023, 8:23

Foto BUKA

"Nikada u životu... Verovatno kad svaki put zaštite svoju zemlju i kad kažete stranim agentima da lažu, uvek će vam reći da ste pijani i pod uticajem opojnih supstanci. Nikad u svom životu nisam popio šalicu kafe, nikad u svom životu nisam zapalio cigaru ili cigaretu, nikad u svom životu nisam vidio nikakvu drogu. Kad sam imao 17 godina, igrala se utakmica Željezničar - Crvena Zvezda. Tada sam prvi i poslednji put vidio kako neki momci udišu lepilo i s njima se posvađao, da ne pričam što je dalje bilo. Nikada više u svom životu nisam vidio niti sam ikada probao. Samo hoću ljudima reći da vide o kakvim je lažovima riječ", poručio je Vučić,  prenosi Nova.rs.