<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pilot iz CG iscrtao srce na nebu, pa odgovorio hejterima

REGION

Nikola Pavlićević, pilot aviona koji je na letu od Beograda do Podgorice "iscrtao" srce, otkrio je šta se krije iza njegovog poteza o kojem bruiji region.

25. decembar 2020, 5:33

 

Nikola je svima poslao ljubav iz Podgorice – kada je ka Beogradu išao posebnom putanjom – u znaku srca.

To je uradio nakon što je Crna Gora je odlučila da ugasi nacionalnu avio-kompaniju Montenegro airlines i da je zameni novom.

“Nismo želeli da se sve završi na uobičajen način, već da ostavimo neki trag i trajno, simbolično, sećanje na kompaniju koja je održavala međunarodne letove širom Evrope”, kazao je Pavlićević za Radio Bar a prenosi RTCG.

Kasnije se oglasio i u jednom komentaru, gde je odgovorio na kritike da je ovim potezom samo potrošio dodatno gorivo. Naglasio je da mu je ovo bio najlepši let u karijeri.

Pilot je za srpske i crnogorske medije rekao i da je pitao kontrolu leta za dozvolu za ovaj potez, a oni su mu odgovorili “nemoj, plakaćemo”. Ipak, kaže da je sam odlučio da to ipak sprovede u delo i da će prihvatiti svaku odgovornost.

Tako je iznad Podgorice, Kolašina, Mojkovca, Nikšića iscrtano srce letom aviona kapetana Nikole Pavlićevića.