<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ivan traži radnike u proizvodnji: Startna plata je 900 eura

Prijave traju do 10.12.

25. novembar 2022, 8:50

DIREKTOR tvrtke Include iz Solina Ivan Mrvoš objavio je oglas u kojem traži nove radnike, a njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Zapošljavamo u proizvodnji. Otvaramo nova radna mjesta i pojačavamo postojeća. Tražimo brusača, terenskog tehničara, kontrolora kvalitete, operatera stroja, lakirera i djelatnike proizvodnje koji će raditi na sklapanju proizvoda. Uvjeti koje nudimo su dobri (ili barem mi tako mislimo) i naša filozofija je vrlo jednostavna.

Startna neto plaća za sva radna mjesta je oko 900 EUR + putni troškovi. Ako znate posao, obavljate ga kvalitetno i unutar zadanih rokova znači da će i firma imati više posla pa tako uvjeti kroz vrijeme mogu biti jedino bolji.

Prijave traju do 10.12. 

Godišnji odmor ide čak do 30 dana. Što ste stariji, s više djece i većim stupnjem obrazovanja - više GO imate. Prekovremenih nema puno, a kad ih ima plaćaju se kako zakon kaže da bi se trebali plaćati. Osiguran je neograničen pristup kuhinji, dobroj kavi i čajevima. Fleksibilni smo oko svega.

Ne štopamo radno vrijeme u sekundu, nemamo problem ako morate usred radnog vremena skupiti dijete u vrtiću i odvesti ga doma. Dok god ste fer i radite korektan posao isto možete očekivati i od nas. Ako se vidite na nekoj od pozicija ili poznajete nekoga tko zna i želi raditi ove poslove molim javite se. Prijave traju do 10.12.", stoji u objavi na njegovom Facebooku.