<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

HITNO SAOPŠTENJE AUSTRIJSKE POLICIJE! Vjeruje se da je mala Danka na snimku

03. april 2024, 4:12

Austrijska policija je saopštila da je vrlo vjerovatno da je na snimku nestala srpska djevojčica.

Austrijska policija oglasila se povodom snimka koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču, na kojem je kako se vjeruje, mala Danka Ilić, koja je 26. marta nestala kod Bora. Austrijska policija je saopštila da je vrlo vjerovatno da je na snimku nestala srpska djevojčica.

"Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavljaju da je vrlo vjerovatno riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži objavljivanje snimaka po nalogu javnog tužioca", saopšteno je.

Iz austrijske policije apeluju na sve građane koji su vidjeli dvije žene koje su usnimljene sa djevojčicom da odmah kontaktiraju policiju.

Policija je objavila nove fotografije žena sa snimka zbog sumnje da na snimku sa njima "vrlo vjerovatno" jeste djevojčica Danka, preneo je portal Heute. Bečka policija moli ljude ili svedoke koji poznaju žene i ako znaju gde se nalaze ili gdje se nalazi dijete da se hitno jave policiji.