Svečano otvoren Nacionalni teniski centar u Banjaluci, obratio se i Novak Đoković

U Banjaluci je svečano otvoren Nacionalni teniski centar Teniskog saveza Republike Srpske. Nacionalni teniski centar otvorenim je proglasila mlada teniserka Tea Kovačević iz Gradiške, simboličnim udarcima reketom.

BUKA portal / 10. Septembar 2020

Foto: BUKA

Svečanom otvaranju prisustvovali su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Radovan Višković, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, sportski direktor Teniskog saveza Srbije Aleksandar Bolić, te Srđan Đoković, otac najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića.

 

 

Najbolji svjetski i srpski teniser Novak Đoković rekao je u video-poruci emitovanoj na svečanosti otvaranja Nacionalnog teniskog centra Srpske da se nada da će u skorijoj budućnosti posjetiti Banjaluku i imati priliku da igra na novim terenima.

Đoković je naveo da, nažalost, nije u prilici da prisustvuje svečanosti, ali da je tu njegov otac Srđan.

- Nadam se da ću u što skorijoj budućnosti moći da posjetim Banjaluku, da igram na novom terenu, da uživam u tenisu i slavljenu sporta, porodice i zdravog života. Svako dobro! - poručio je najbolji srpski i svjetski teniser koji se trenutno nalazi u Njujorku.

 

 

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.