Srpski mediji tvrde da Đokovića ponovo privode

Američka novinarka Ksenija Pavlovic McAteer tvrdi da je Đoković uhapšen. Tvrdi da je to saznala od njegova oca Srđana. Isto pišu i najveći srpski mediji.

BUKA portal / 10. Januar 2022

Prema nezvaničnim informacijama iz Australije, imigraciona policija je ponovo uhapsila Đokovića na osnovu diskrecionog prava ministra za imigracije da ga deportuje. Još se čekaju zvanične potvrde.

Tvrdnje o hapšenju Đokovića prenosi i Telegraf.

"Apsolutni skandal australskih vlasti i besramno ponašanje tamošnjih političara. Izgleda da nam se sprema skandal bez presedana!", navodi se u tekstu i piše:

"Novinar Paul Sakkal, koji piše za tamošnji The Age, kaže da je Đoković dobio slučaj na "poštovanju proceduralne pravde", ali da se ne vjeruje da on posjeduje ispravno medicinsko izuzeće.

Američka novinarka Ksenija Pavlovic McAteer tvrdi da je Đoković uhapše. Saznala je to od njegova oca Srđana.

Đorđe Đoković je na televiziji Prva potvrdio da žele da uhapse Novaka ponovo.

"Besana noć za čitavu familiju, teški momenti za nas. Novak je pokazao da je istrajan i veruje u sebe i svoja viđanja i ideale. Izborio se za ceo svet, sa druge strane imamo australijski sistem, sudija je doneo pravu odluku na osnovu činjenica i nije postojao razlog za drugom sudskom odlukom, ali dobijamo informacije da je ministar unutrašnjih poslova iznad suda. Novak je upao u ozbiljan politički vrtlog, narod Australije je nesrećan, zaključani su od početka pandemije i definitivno je politika, sve vreme je to. Ono što mi možemo jeste da se svi angažujemo i po društvenim mrežama pustimo ovu vest - Novaka opet hoće da zarobe i zatvore. To je poslednja informacija, trenutno se konsultujemo sa PR službama o sledećim koracima. On je sada sa advokatima u prostorijama gde su bili tokom suđenja i trenutno gleda i razmišlja o opcijama", rekao je Đorđe.

 

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.