Ovaj je bjelobradi muškarac opljačkao banku, pa bacao ukradeni novac i vikao: "Sretan Božić!"

Muškarac s bijelom bradom pritvoren je uz jamčevinu od 10.000 dolara zbog pljačke banke u Coloradu i bacanja ukradenog novca u zrak uz povike »Sretan Božić« prolaznicima, izvijestili su u utorak policija i lokalni mediji.

BUKA portal / 25. Decembar 2019

Foto: Printscreen, Reuters

 

David Wayne Oliver (65), uhićen je u obližnjem kafiću Starbucks nakon što je opljačkao Academy banku u Colorado Springsu u ponedjeljak popodne, priopćila je policija.

Dodala je da je osumnjičeni »prijetio upotrebom oružja« i napustio banku s neutvrđenom količinom novca.

Policijski glasnogovornik nije bio dostupan za komentar, ali je lokalna tv postaja KKTV izvijestila kako je očevidac Dion Pascale rekao da je Oliver izašao iz banke i bacao novac posvuda.

»Počeo je bacati novac iz torbe prije nego što je povikao: 'Sretan Božić'«, citirala je tv postaja Pascalea.Očevidac je dodao kako su prolaznici uzeli dio novca i vratili ga banci, dok je Oliver ušetao u Starbucks, sjeo i čekao policiju da ga uhiti, izvijestio je KKTV.

List The Denver Post prenio je izjavu policije kako je iz banke nestalo tisuće dolara, dodajući kako nema indicija da je Oliver u pljački upotrijebio oružje.

Policijske fotografije pokazuju Olivera sa sijedo-bijelom kosom i potpuno bijelom bradom. Trenutno se nalazi u okružnom zatvoru El Paso gdje čeka prvo pojavljivanje na sudu koje je zakazano za četvrtak. Još nije poznato ima li odvjetnika.

 

(Hina)


Buka preporuka

Reportaže

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.