Marko Vidojković: SRPSKI KRSTAŠKI RAT

Ista ova gomila, koja na „milogorce“ i migrante sada zvekeće oružjem, nije prethodnih godina primetila da u Srbiji ima ičega zbog čega bi valjalo organizovati narodne straže.

Marko Vidojković / 27. Februar 2020

 

Kako je veličanstvena ruska vojska razbila Islamsku državu, tako je usledilo konsolidovanje ekstremista i priprema za kontranapad i to na najpodmukliji način. Dojučerašnji koljači i glavoseče, obrijali su talibanske brade, a maskirne uniforme zamenili fila patikama i gući trenerkama i zaputili se ka Evropi - njih najmanje dva miliona! Pošto sa sobom nose modele mobilnih telefona o kojima mi možemo samo da sanjamo, osnovano se pretpostavlja da su umreženi sa namerom, da, kada za to stigne naredba, svi istovremeno krenu u napad na naivnu hrišćansku Evropu.

Mađar pametno razvukao žicu po sred njive i tako zaustavio ovu ubilačku hordu, Hrvat iskusno poslao ustaše, da im pale lične karte, a ako treba, saspu i koji metak u glavu i tako se, od onih dva miliona mudžahedina, otprilike pola dokopalo zapadne Evrope, a pola se zadržalo, gde? Kod nas! Nema veze, nije nam prvi put. Srbin je oduvek bio na braniku evropskog hrišćanstva i više puta tokom vekova život je davao kako polumesec ne bi zasijao nad bečkim Pratrom i minhenskim pivnicama.

Dakle, oko milion je mudžahedina tu negde okolo. Fizički osujećeni u daljem napredovanju, oni su tražili uputstva svojih vođa šta da rade. Uputstva su bila jasna: pljačkaj, kolji i siluj. I tako, danas imamo Srbiju koja posrće pod migrantskim terorom. Naše ćerke ne smeju nos da promole na ulicu, pa stoga moraju da noće po splavovima i limuzinama opštinskih funkcionera, nosa zabodenog u kesu s kokainom. Svaku kuću na svom pohodu od Preševa (gde ih po deset hiljada tajno svake noći ulazi u Srbiju) obili su i opljačkali.

Srpski sinovi sad zbog njih nemaju vremena za pohod na Kosovo i Metohiju, već moraju da se samoorganizuju u „narodne straže“ i krenu sami i nezaštićeni, po mrklome mraku, da zavode red među „crnim arapima“, kad već država, koja evidentno učestvuje u ovoj zaveri, to ne sme. Mediji, kako režimski, tako i drugosrbijanski, plaćeni su da okreću glavu na drugu stranu dok nam talibani piju krv, prava istina se može jedino videti na sajtovima, koji su (srećom po nas) nikli svuda unaokolo kao pečurke posle jedne februarske kiše. Da bi se zaštitio identitet žrtava, one su najčešće okarakterisane kao „prijateljica jedne moje koleginice“ ili „komšija od moje baba tetke“.

Ko zna koliko do juče pustih vojvođanskih sela, krcato je „migrantima“, koji se spremaju da proglase Islamsku Državu Vojvodinu? Šta pitate, kako će se razmnožavati, pošto su sve sami muškarci? Pa, silovaće naše žene, sedite li na ušima! A nas će prethodno poluzaklane ostaviti da to silovanje posmatramo! Ujedinimo se, pre nego što bude kasno! Na oružje, braćo Srbi, na oružje!

Mogu sad ovde da nabrajam koliko je mizeran procenat krivičnih dela koja su u Srbiji izvršili migranti, koliko je mali procenat onih koji su umakli policiji, koliko je lažnih vesti o njihovim krivičnim delima izbačeno na opskurnim desničarskim sajtovima, ne vredi. U priličnom delu domaće javnosti stvorilo se uverenje kako su u ovom trenutku najveći problem Srbije migranti i crnogorski zakon o slobodi veroispovesti. Ista ova gomila, koja na „milogorce“ i migrante sada zvekeće oružjem, nije prethodnih godina primetila da u Srbiji ima ičega zbog čega bi valjalo organizovati narodne straže.

Zašto je to tako? Prvo što mi pada na pamet jeste da novorođeni fašisti moraju biti proizvod režima, kad se uzme u obzir njegova krvava tridesetogodišnja istorija šovinističkog spinovanja. Da li je moguće, pa isti ti ljudi tvrde da je Vučić dogovorio naseljavanje migranata u Srbiji? Tako je, to su baš ti ljudi, odnosno  isti oni koji veruju u to da Vučić brani Kosovo, iako znaju da je doveden na vlast upravo da bi predao Kosovo. Pošto su „Dveri“ na terenu veoma aktivne po migrantskom pitanju, dozvoliću sebi i tezu da je mobilizacija građana protiv milogoraca i migranata, zapravo buđenje uspavane lepotice, koja će u jednom trenutku shvatiti kako ulični bes valja iskaliti na onima koji su nas u poslednjih osam godina ubili i zakopali i na grob nam se popišali, a to nisu ni Milo, ni migranti.

U ovolikom maloumlju teško je pronaći ikakvu logiku, a još teže idejnog tvorca ovako teških društvenih devijacija. Jedino što je savršeno jasno – linč migranata je pripremljen i organizovan. Šta god mislili o migrantima, koliko god vam se ne dopadali ili vas plašili u mraku, oni imaju mnogo više razloga da se plaše vas, nego vi njih – pod ovakvim pritiskom „javnosti“ migranti ostaju potpuno nezaštićeni, odnosno postaju idealne žrtve. Po prirodi svoje pozicije, njima je tako u svakoj državi u kojoj se nađu. Zato hrvatski policajci mogu nekažnjeno da ih biju i ubiju - oni praktično ne postoje, bez obzira na to što ih je negde neko evidentirao.

Zamislite samo da ste migrant i da vam je cilj da se domognete socijalne pomoći u Nemačkoj, a zaglavili ste u Srbiji. Da li vam se isplati da ovde napravite neko sranje? Da li vam, posle svega, treba i boravak u Zabeli? Da li biste želeli da okupirate ovu divnu zemlju, u kojoj ne može da se diše od zagađenosti, u kojoj će, od metala u zemlji i vodama, leukemija uskoro biti česta kao grip, da li biste zaposeli ovu divnu zemlju, koju krase bezbrojne i beskrajne divlje deponije? Sigurno niste postajali migrant da biste svoj put završili u Vučićevoj antisrbiji.

Razmišljajte svojom glavom i ne nasedajte na propagandu, koja od migranata pravi legitimne mete, za čiji život niko neće odgovarati. Svaku vest o migrantskim „zločinima“ proverite triput. U tim vestima moraju biti pravi ljudi, sa imenima i prezimenima, a ne „prijatelju jedne moje koleginice migrant silovao kozu i ukrao bicikl“. Obavezno proverite i datum, jer ovakve „vesti“ umeju da budu i po nekoliko godina bajate, a naročito budite oprezni kada je reč o njihovom autoru i izvoru, pre nego što u ogledalu ugledate malog ljotićevca. Setite se svojih predaka, koji su ubijani i klani zbog svog prezimena i svoje veroispovesti, setite se svojih rođaka po inostranstvu i budite uvereni kako su i oni za nekoga tamo smrdljivi migranti, pre nego što svoj nagomilani bes usmerite ka žgoljavim mučenicima, koji u trenerkama tumaraju srpskim putevima, rešeni da odavde pobegnu što pre.

Setite se ko vam je pravi neprijatelj.


Buka preporuka

Društvo

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.