I OVO JE MOGUĆE: Kompanija iz BiH najboljeg radnika nagradila automobilom

Fabrika namještaja “Standard” iz Prnjavora pravi je primjer kako se vodi briga o radnicima, te one najbolje redovno nagrade.

BUKA portal / 20. Februar 2021

Oni su u protekloj godini organizovali nagradnu igru kako bi što više motivisale svoje radnike, a po posebnim parametrima najboljeg, Zorana Vranješa, nagradili su sa automobilom, dok su ostali nagrađeni finansijski.

“Standard” je u ovo godinu ušao sa ciljem rasta od 30 odsto i potražnjom za još 100 radnika, što su djelimično ostvarili, javlja K3

Pandemija je na dva mjeseca usporila rast, što kroz potpunu obustavu proizvodnje, ali i kroz smanjenu proizvodnje zbog neizvjesnoti na tržištu, te su dostili rast od 15 odsto i zaposli 100 radnika, ali ne do kraja prošle godine, nego do ovog februra.

Nezavisno od nepredvidive situacije na svjetskom tržištu izazvane corona virusom Standard je u 2020 godini uložio blizu 1 milion KM u modernizaciju fabrike i povećanje proizvodnih kapaciteta.

Iz “Standarda” su poručili da je novi cilj širenje kapaciteta proizvodnje, rast od 20 odsto, te da su im i dalje potrebni novi radnici.


Buka preporuka

Ekonomija

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.