<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

GMAIL

Stiže novi izgled Gmaila, čak i ako ga niste tražili

OPET PROMJENA

02. juli 2022, 7:52

Ranije ove godine Google je predstavio novi, integrirani prikaz Gmaila koji olakšava navigaciju između ključnih funkcionalnosti kao što su Gmail, Chat i Meet. Do sada se kod dijela korisnika takav način prikaza mogao aktivirati u postavkama, no od sada će on biti kao zadan svim korisnicima. Ipak, moći će ga se isključiti u postavkama. Kada je omogućen, novi navigacijski izbornik omogućuje jednostavno prebacivanje između pristigle pošte, važnih razgovora i pridruživanja sastancima bez potrebe za prebacivanjem između kartica ili otvaranjem novog prozora. 

Korisničko iskustvo razlikovati će se ovisno o korištenom izdanju Google Workspacea, javlja Bug. Korisnici koji koriste Gmail, Chat i Meet mogu odrediti koje aplikacije žele uključiti u svoj novi prikaz. Također imaju mogućnost korištenja konfiguracije samo za Gmail. Novi izgled sučelja temeljen je na Material You filozofiji.