<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Šejla Zonić: “Iskreno vas molim, ne pišite neistine”

Pobjednica Zvezda Granda Šejla Zonić na Facebooku je riješila nedoumice u vezi sa pobjedničkim koncertom koje su se pojavile u javnosti.

14. juni 2024, 6:38

Prvobitno je napisanDragi moji pozivam vas na koncert u Sanskom Mostu na stadionu ‘Podgrmeč’, koji će se održati 28. jula sa mojim dragim kolegom Mirzom Selimovićem”, napisala je Šejla na Facebooku ranije.

Ipak ovaj post na Facebooku nije više dostupan javnosti.

"Nakon moje pobjede u takmičenju “Zvezde Granda”, uslijedile su razne glasine i teorije o meni, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu, kao i glasine o mom pobjedničkom koncertu; da li će se i gdje će se održati?Nisam htjela da se oglašavam na sve to, ali sada je zaista uzelo velikog maha, jer je uveliko počelo negativno da utiče na moj privatni život, na moju porodicu i na moju karijeru i posao.Molim sve ljude kao i medije, koji izmišljaju moje izjave i pišu neistine, iznoseći netačne i neprovjerene informacije da to prestanu da rade, da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti.Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i na svoje pjesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha i da svoju sreću dijelim sa dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumijevanje. Ne pišite neistine i ne nasjedajte na sve što vidite" napisala je ona.