<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Konstrakta odbila priliku za brzu zaradu: ‘To je uvredljivo prema ljudima koji rade mjesec dana od 9 do 5‘

"Nije mi okej"

12. februar 2024, 8:15

Konstrakta se sprema za ovogodišnje izdanje ‘Pesme za Evroviziju‘, gdje je pobijedila 2022. godine

Radiotelevizija Srbije odabrala je 28 pjesama koje će se takmičiti na festivalu "Pesma za Evroviziju 2024.", na kojem će biti izabran predstavnik Srbije na Euroviziji u Švedskoj, ovog maja.

Jedna od učesnica je i Ana Đurić Konstrakta koja je Srbiju već predstavljala na ovom takmičenju pretprošle godine.

Dok se Konstrakta sprema za ovogodišnje izdanje "Pesme za Euroviziju", društvenim mrežama kruži dio jednog njezinog intervjua u kojem je otkrila na šta "nikako ne bi mogla pristati".

Nedavno je gostovala u podcastu "100 minuta buke", gdje je govorila da joj je odlazak na najveće muzičko takmičenje u Europi promijenio život u svakom smislu, posebno u materijalnom, ali je otkrila šta nije pristala raditi za novac.

Ana je konačno uspjela unovčiti dvije decenije dugu karijeru, ali je onda ispričala zašto za neke stvari jednostavno "nema želudac", te zašto je nekoliko puta odbila veoma primamljive ponude da reklamira određene proizvode.

- Nije mi okej, nije mi okej... Dobro, naplatiću svoj lik i delo, dobro, ‘ajde, ali zašto bih za to uzela 5000 eura? Za jednu objavu? Znate, to je uvredljivo prema ljudima koji sede mesec dana od devet do pet, a rade neki odgovoran posao. Ne želim u tome učestvovati  - rekla je.