<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Zavirite u najluksuzniji dječiji vrtić na svijetu, u njemu dan košta 270 KM

Novi Južni Wales

Plaža na zatvorenom, stjenoviti zid za penjanje, pa čak i obroci koje sprema poznati kuhar, samo su mali dio onoga što nudi luksuzni dječji vrtić otvoren u Novom Južnom Walesu.

08. septembar 2018, 12:00

Dječji vrtić budućnosti, kako ga nazivaju, zadovoljava sve zahtjeve današnjih roditelja.

Djeca imaju opciju uživati u zdravim obrocima od samog početka. Aktivno planiraju, uzgajaju pa i ubiru povrće i bilje u vrtu vrtića, a koje se kasnije koristi u receptima. 


Obroke sprema poznati kuhar Miguel Maestre koji kreira sezonske menije, a djecu se potiče na korištenje pravog posuđa i jedaćeg pribora, kušanje jela drugih kultura i zajedničko sjedenje za stolom kako bi ih se potaknulo na društveni razgovor za vrijeme jela. 

''Djeca su jako znatiželjna pa se bavimo zabavnim i praktičnim. Naši koncepti se odnose na zdravlje i dobrobit, održivost i koncept kuhanja od vrta do tanjira. Ključni fokus u svim našim centrima je tjelesno blagostanje s uvjerenjem da je zdrava prehrana u središtu'', izjavila je suosnivačica ovog vrtića Kat Wiezorek-Ghisso, prenosi Index.hr