Predsjednik Konfuzije otjerao nacionalizam iz BiH

Buka / 01. Septembar 2010

Jednom cu i ja biti predsjednik. Probudit cu se taj dan, oprati zube i otici u zgradu predsjednistva. Poderat cu sve budgete i projekte, otici na fakultete i pronaci 200 pametnih Bosanaca i Herecegovaca....dovesti ih sebi. Napisati nove, bolje, mladima prilagođene projekte. Pozvat cu poljoprivrednike, naoruzati ih najnovijom opremom, pozvati borce i invalide da zajedno sa poljoprivrednicima otvorimo centre, za edukaciju, za zanat, za istrazivanja i skrsiti pare.

JA CU BITIPREDSJEDNIK NA MINIMALCU.

Necu zatvarati ove nase lopove...otvorit cu novi blok u Pionirskoj dolini....opremiti kavezima i tu smjestiti ove nase....zovu ih politicarima. Neka djeca vide majmuna, medvjeda i politicara.

Otici cu u Banja Luku, uloziti pare u Castel....otvorii dvorane za mlade i napraviti brzi voz za Sarajevo...da stalno djeca i mladi iz Sa odlaze u BL i obrnuto. Voz ce biti boje ljubavi.

Svaka kuca ce imati fildzan viska...ako komsija dodje...da ima kafa i za njega. Svi ce pjevati o ljubavi, svi ce plakati samo zbog srece i ljubavi. Rijeke cu ocistiti, plasticne kese zabraniti...od plastike koja je bacena sirom lijepe nase...napravio bih kuce za cuke, kucice za patke....azile za napustene zivotinje.

Djeci bih otvorio obdanista...ova do sada otvorena...ona su zaprljana tugom i nagrizena zlom, stoga bi ih porusio i na njihova mjesta stavio nova...bolja...sa velikim prozorima...da djeca jasnije vide svijet oko sebe. Prozori bi bili providni, da bi djeca molga da masu deda mrazu....

Jednom cu i ja biti predsjednik...a tada....svi cete biti sretni. Do tada...glasajte za one najbolje...mislim za najbolje od najgoreg...jer je to za sada najbolje. ;)


Od istog autora

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.