Agencije


Region

23.05.2020

Region / Uroš Djurić: Vlast se sve vreme ponaša kao siledžija u školskom dvorištu

Agencije

Slikar Uroš Djurić ocijenio je da su mjere koje je vlasti preduzela zatvorivši u kuće posebno starije sugradjane bile nepojmljive.

Buka desk

16.05.2020

Desk / Velika akcija MUP-a Republike Srpske

Agencije

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS raspisalo je potragu za jednom osobom koja se direktno dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Ćuluma, izjavila je načelnica Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a RS Mirna Miljanović

Vijesti

13.05.2020

Svijet / Izraelci pronašli “Ahilovu petu” koronavirusa: “Sistem 10-4” može da suzbije epidemiju, a da omogući održivu ekonomiju

Agencije

Stručnjaci iz Izraela su predložili, a Austrija se priprema da primeni njihov predlog kako da se eksploatacijom jedne slabosti novog koronavirusa postigne pokretanje privrednih i drugih aktivnosti, a da ne dođe do skoka broja zaraženih virusom.

Vijesti

30.04.2020

Svijet / Ruski premijer ima koronavirus, oglasio se i Putin

Agencije

RUSKI premijer Mihail Mišustin rekao je da je pozitivan na novi koronavirus i da je u izolaciji, na videokonferenciji na televiziji.

Region

27.04.2020

Region / "Povući odluku o karantinu za praznik, Srbija kao najveća tamnica u Evropi"

Agencije

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pozvao je Vladu da povuče odluku kojom se sledećeg vikenda, za prvomajske praznike uvodi karantin od 83 sata.

Vijesti

25.04.2020

Svijet / Putin i Trump objavili zajedničko saopštenje

Agencije

Američki predsjednik Donald Trump i ruski predsjednik Vladimir Putin danas su objavili rijetko zajedničko saopštenje u povodu godišnjice susreta američke i sovjetske vojske na Elbi uslijed borbe protiv nacističke Njemačke

Vijesti

16.04.2020

Svijet / Doktori smatraju da respirator nekima šteti

Agencije

Doktori od Italije do Sjedinjenih Država nekoliko zadnjih sedmica raspravljaju o tome kada je pravi trenutak da teško oboljele pacijente od covida-19 stave na respirator.

Region

16.04.2020

Desk / Stigao odgovor iz Hrvatske: "Dolazak Čeha na Jadran? Takve želje se mogu očekivati i iz Austrije, Slovačke, Mađarske..."

Agencije

Hoće li u Hrvatsku dolaziti češki i drugi turisti ili ne, neće ovisiti samo o njihovim željama i hrvatskom turističkom sektoru, nego i o odlukama nacionalnih stožera i vlada, izjavio je u četvrtak uoči sjednice Vlade ministar turizma Gari Cappelli.

Vijesti

12.04.2020

Svijet / Turski ministar unutrašnjih poslova podnio ostavku, naglo objavljena odluka o policijskom času

Agencije

Turski ministar unutrašnjih poslova Suleyman Soylu podnio je u nedjelju ostavku nakon kritika zbog naglo uvedenog policijskog časa tijekom vikenda koji je iznenadio milione ljudi

Vijesti

02.04.2020

Svijet / Posljednji dijelovi svijeta bez koronavirusa

Agencije

Tropsko otočje na sjeveru Pacifika bez potvrđenog slučaja koronavirusa čini se kao savršeno mjesto za život, ali mještani Palaua kažu da je živjeti ondje u ovom trenutku ipak daleko od idiličnog.

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.