VINOSAUR u Banjaluci – Dva dana uživanja u vrhunskim vinima i gastro delicijama

Na lokaciji turističko ugostiteljskog kompleksa Stara Ada - Ostrvo u Banjaluci biće održan 15. Internacionalni Vinski i Gastro Festival VINOSAUR, 9. i 10. oktobra.

„U proteklih 14 izdanja, na ovoj jedinstvenoj smotri vrhunskih proizvođača vina, vinskog asesoara i opreme, sira, prušta, masline i ostalih gastro delikatesa predstavit će se više od 250 izlagača iz BiH, zemalja okruženja, najznačajniji vinskih regiona, Evrope i svijeta. Iz godine u godinu interes izlagača je raste, čime smo izuzetno počastvovani“, kažu u Frutela grupi Banjaluka, koji su organizatori Festivala.

Posebna pažnja posvećuje se međunarodnom karakteru Vinosaura uz praćenje trendova i nastojanje da svako novo izdanje obilježi i po nekoliko noviteta, kako u vinskom, tako i u gastro segmentu, držeći se kriterijuma da su kvalitet i prepoznatljivost glavni preduslov za ućešće u Vinosauru.

„Iz godine u godinu, zahvaljujući ovim principima Vinosaur okuplja sve veću i edukovaniju publiku i predstavlja zdravu osnovu za nove generacije koje na ovaj način imaju ekskluzivnu priliku pristupa vinskom svijetu i gatstro delicijama koje ga prate“, naglašava organizator.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Sa mnogim novitetima će se predstaviti više od 300 različitih vinskih etiketa, učestvovati 60 vinarija zemalja okruženja i mnogih značajnih evropskih i svjetskih vinskih regiona, kao i 15 izlagača u gastro segmentu.

Festival je oba dana otvoren za posjetioce od 15 do 21 čas.

Svoje ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50 KM možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima u Banja Luci:

Kuća Pića, Branka Popovića 41b, Banja Luka

Wonderland Gift Shop, Srpska 99, Banja Luka

Drink&More, Stepe Stepanovića 61, Banja Luka

Archive Coffe&Bar, Nikole Pašića 16, Banja Luka

te u ograničenom broju na dane održavanja Festivala na ulazu u kompleks Stara Ada.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije