<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Uljepšajte nekome dan uz popuste s UniCredit Mastercard® karticama

Sjajne pogodnosti koje je UniCredit u BiH zajedno s partnerima pripremio u susret novogodišnjim praznicima

28. novembar 2023, 2:16

Imate želju obradovati svoje najmilije i uljepšati im nadolazeće praznike, ali nemate ideju kako?

UniCredit u BiH i ove godine pobrinuo se da prazničnu atmosferu upotpuni sjajnom ponudom svojih partnera uz popust od 10%. Svi korisnici UniCredit Mastercard kartica koji do kraja godine obave kupovinu kod odabranih trgovaca, ostvaruju popuste.

Ukoliko ste u potrazi za tehnikom i kućnim aparatima, iskoristite svoju UniCredit Mastercard karticu za kupovinu u Techno Shop, gdje vas očekuje odličnaponuda TV i audio uređaja, bijele tehnike, hlađenja i grijanja te odabrani neakcijski asortiman IT opreme. U Big Bang trgovini i na web stranici dočekaće vas veliki izbor igara i dodatne opreme za Playstation i Nintendo, malih i velikih kućnih aparata, dodatne opreme za mobilne telefone, računarske periferije te lične njege, gdje možete iskoristiti popust od 10% na kompletan neakcijski asortiman.  

U svim Didaco i Martimex radnjama očekuje vas popust od 10% na neakcijski asortiman za ličnu njegu i parfeme.

Za sebe i svoje najbliže odaberite obuću, odjeću i opremu iz neakcijskog asortimana u prodajnim objektima Intersport BH, kao i putem web shopa brenda Alma Ras.

A kako biste ukrasili svoj dom za pravu prazničnu atmosferu, iskoristite popust od 10% za kupovinu online ili u trgovini  Lijepe kućne stvari, kaoi Unicoop Home salonu. Iz sjajne ponude Spazio Boutique odaberite aparat za kafu koji ste već dugo gledali uz stručnu pomoć, savjet i neophodne informacije kako biste izabrali baš ono što vama treba. Da bi vaš poklon bio potpun, obogatite ga vrhunskim čokoladama konditorskog programa Frutela Group koja, u okviru svog poklon shop-a, nudi i široku ponudu luksuznih pića.

Zabava uz Lego kockice zagarantovana je za sve generacije, a UniCredit u BiH obezbijedio je popust od 10% kod partnera Solidex – Lego shop na kupovinu odabranog neakcijskog asortimana. Osim toga, u Toy&Joy concept store-u, koji svojim drugačijim pristupom nudi razne vrste brendova i igračaka za najmlađe, obezbijeđen je popustna brendove GOKI, Small Foot, Jabadabado, Didaktik Kids, Lassig te dječiju rasvjetu i dječiju kozmetiku LineaMamma baby.

Detaljne informacije o popustima i prodajnim mjestima pronađite na web stranici, UniCredit Bank Banja Luka i UniCredit Bank Mostar.

Srećne praznike žele vam UniCredit banke u BiH i partneri!