<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ledo traži preko 50 radnika: Prosječna plata 3.400 KM

11. juni 2024, 9:09

Poznata prehrambena kompanija Ledo, poznata po svojim ukusnim sladoledima, otvara vrata za više od 50 novih radnika širom regije. Ovi radnici su potrebni za različite pozicije, a većini nije potrebno prethodno radno iskustvo niti posebne kvalifikacije.

U sklopu svojih operacija, Ledo traži 11 zaposlenika za sezonski rad u skladištu u Dugopolju, uključujući saradnike transportnog poslovanja i komisionere u skladištu.

Kompanija traži 10 skladišnih radnika i 29 pomoćnih radnika, dok je jedno radno mjesto otvoreno i u skladištu u Rijeci.

Iako detalji o uslovima rada nisu objavljeni, prethodni konkursi sugerišu da je osnovna plata vjerovatno na nivou minimalne plate, uz dodatke za rad u smjenama, prekovremeni rad i rad vikendom.

Prošle godine, Ledo je zapošljavao gotovo hiljadu radnika, a prosječna neto plata iznosila je oko oko 3.400 KM mjesečno.

Ovaj oglas za posao predstavlja značajnu priliku za nezaposlene osobe ili one koji traže sezonski rad, s mogućnošću dodatne zarade kroz smjenski i prekovremeni rad.