Hibridni bonus od 5.000 KM za Toyote u Sladaboniju i LD Autu

Toyotini partneri, Sladaboni Banja Luka i LD Auto Bijeljina, pokrenuli su poseban program veoma vrijednog bonusa u iznosu od 5.000 KM za bogato opremljene hibridne modele RAV 4 i Corolla Cross, koja malo koga može ostaviti ravnodušnim jer je posrijedi moderan porodični SUV sa vrhunskom sigurnošću, kvalitetom izrade i izvanrednom praktičnošću.

Osim ovih, posebna iznenađenja za kupce su Cool oprema na poklon u atraktivnom C-HR-u, cjenovna iznenađenja za Rav4 Plug In i Highlander, kao i mogućnost rezervacije novog modela Land Crusiera.

Sve informacije, testne vožnje i savjete Sladaboni tima možete dobiti na adresi Knjaza Miloša 3a Banja Luka, na telefon 051 329 329 ili mail [email protected] svaki dan osim nedjelje od 08 do 17 sati, subotom od 09 do 14 sati, a savjete LD Auto tima možete dobiti na adresi Sremska 6 Bijeljina, na telefon 055 294 400 ili mail [email protected] svaki dan od 08 do 17 sati, subotom od 08 do 15 sati.

Budite i vi jedan od preko 10 miliona vozača širom svijeta je odabralo Toyota hibride. Kako biste osigurali najbolju uslugu za svoj hibrid, vjerujte predvodnicima u industriji sa preko 20 godina iskustva. Odaberite stručnost, kvalitetu i vrijednost Toyotinog servisa hibrida. Zahvaljujući manjem trošenju dijelova, transparentnim cijenama usluga i prikladnom planu održavanja, troškovi održavanja za hibride su do 5% niži.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Kada kombinujete dostupnost održavanja, transparentne tekuće troškove i nenadmašnu kvalitetu, vidjet ćete da vam Toyotini hibridi vraćaju ulaganje većim ostatkom vrijednosti. 

Osim omjera uloženo – dobiveno, svako Toyotino vozilo ima i dodatni argument prilikom kupovine, a to je do 10 godina garancije uz Toyota Relax program. Bezbrižnost posjedovanja Toyota automobila, dakle, podrazumijeva do 10 godina garancije na vozilo ili do čak 200.000 kilometara, uz istovremenu podršku i pomoć na cesti Eurocare. To je samo dio razloga zbog koji su Toyotina vozila najprodavanija privatnim kupcima na našem tržištu.

Sve informacije o ovim ponudama ali i svim modelima, dodatnoj opremi i LCV programu, možete naći na Toyota.ba ili direktno u kompanijama Sladaboni i LD Auto.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije