Addiko Banka Banja Luka iznova je postigla visoke HR standarde i stekla prestižni Employer Partner certifikat

Addiko Banka Banja Luka, već drugu godinu zaredom, osvojila je prestižni certifikat za kvalitet u upravljanju ljudskim resursima, Employer Partner. Ova nagrada, koja se mora obnavljati svake godine, predstavlja jasan pokazatelj da kompanije koje je poseduju kontinuirano ulažu u dobre uslove rada i razvoj svojih zaposlenih.

SELECTIO Grupa, zadužena za certifikaciju i dodjelu ovog prestižnog priznanja, posebno je istakla povećana finansijska ulaganja Addiko Banke u osposobljavanje i obrazovanje radnika, kao i rast indeksa angažovanosti i zadovoljstva. U Addiko Banci povratne informacije zaposlenih o uslovima rada redovno se dokumentuju, a rezultati se koriste za implementaciju akcijskih planova usmjerenih na unapređenje organizacije i ljudskih resursa u kompaniji.

Prošle godine, banka je svim zaposlenima pružila razvojne mogućnosti koje nadilaze zakonom propisane edukacije, čime je dodatno osnažila svoj tim. Za one koji nisu mogli da pohađaju obuke uživo, omogućeno je potpuno digitalno učenje, što potvrđuje posvećenost Addiko Banke modernizaciji i prilagođavanju potrebama svojih zaposlenih.

Zaposlenima su omogućeni raznovrsni novčani i nenovčani benefiti, uz jasno definisan platni sistem, čime je osigurana transparentnost i kvalitet. U cilju poboljšanja ravnoteže između privatnog i poslovnog života, prošireni su fleksibilni radni aranžmani za pozicije gdje je to moguće.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Kako je svake godine potrebno iznova dokazati kontinuirana unapređenja kvaliteta upravljanja ljudskim potencijalima, certifikat Employer Partner je pokazatelj da je riječ o kompaniji u kojoj su zaposleni redovno i pravilno vrednovani i nagrađeni za svoj trud.

“Ovaj certifikat je pokazatelj koji i budućim i sadašnjim radnicima garantuje da je riječ o poslodavcu koji zaista brine o svojim zaposlenima, pružajući im podršku i motivaciju za dalji profesionalni razvoj. Kontinuirano jačamo našu organizaciju jer smo svjesni da je ključ uspjeha banke izvanredan i motivisan tim kojem pripisujemo činjenicu da je banka ove godine ostvarila najbolje rezultate u 52 godine svoga  postojanja”, tim povodom izjavio je Slađan Stanić, Član uprave Addiko Bank Banja Luka.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije