''Предизборни скупови СДА пречи од рада Федералног парламента и живота грађана''

Јасмин Алић, потпредсједник Главног одбора Наше странке, тражи хитну реакцију надлежних поводом кршења здравствених и сигурносних мјера на скуповима СДА у Тузланском кантону, као и на концерту одржаном у Лукавцу

BUKA portal / 18. октобар 2020

Од СДА не изненађује више ништа, па ни директно угрожавање живота наших грађана и грађанки. Међутим, изненађује непостојање реакције надлежних кризних штабова, кантоналног и федералног, па и ЦИК-а. Ако су кантонални инспектори у Сарајеву могли контролисати поштивање мјера на сједници Парламента ФБиХ, како то да не могу на скуповима СДА у Градачцу и Сребренику? Да ли су за њих скупови СДА важнији од рада највећег законодавног тијела у Федерацији БиХ па и од живота грађана?'', поручио је он, а саопштено је данас из Наше странке.

У саопштењу пише да из Наше странке траже хитну реакцију и санкције. Као доказ, кад већ нису изашли на лице мјеста, могу користити видеа и фотографије које преплављују интернет и уносе забринутост међу становништво. Такођер, могу користити и исказе стотина присутних на тим скуповима који се виде на споменутим материјалима. ''Исту санкцију тражимо и за организаторе концерта у Лукавцу'', поручили су.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.