Повратак са годишњег му се претворио у ноћну мору: У Словенији му одузели возачку, а у Њемачкој ауто

Зашто се све то догодило полиција је објаснила у саопштењу

BUKA portal / 15. септембар 2020

Годишњи одмор у Хрватској, а понајвише повратак с њега, 53-годишњи Хрват дуго ће памтити. Доспио је у њемачке медије јер се предуго задржао у Хрватској.

Како пише Пассау Неуе Прессе у четвртак га је док се враћао из Хрватске, на аутоцести БАБ А8 у њемачком Пидингу зауставила гранична полиција те му одузела аутомобил. Пут је наставио влаком. А зашто се то догодило полиција је објаснила у приопћењу.

Наиме, 53-годишњак је средином коловоза у зрачној луци Фриедрицхсхафен унајмио Ауди А5 због одласка на годишњи одмор. Као што је и сам признао, непланирано се задржао дуље од планираног, али то није јавио твртки од које је изнајмио ауто.

Твртка је пријавила нестанак аутомобила полицији. Како преносе њемачки медији, Хрват је на граници рекао како је имао одређених проблема те да твртку није успио обавијестити. У Словенији му је полиција одузела возачку и документе јер су га ухватили у вожњи без вињете. Наводно није имао новаца да би ју купио, преноси Фениx магазин.

Због тога што није имао возачку, документе, а имао је и пријаву јер није на вријеме вратио аутомобил, њемачки гранични полицајци су му исписали казну и одузели Ауди који ће бити враћен твртки за изнајмљивање.

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.