Моонданце Фестивал 2021 Лтд објавио финални лине уп, локације, улазнице и Цовид пропуснице!

Осмо издање Моонданце Фестивала 2021 Лтд објављује домаће и регионалне извођаче комплетирајући с већ најављеним хеадлинерима овогодишњи лине уп као и локације попратних догађаја.

BUKA portal / 15. јул 2021

 

Уз већ најављених пет берлинских хеадлинера чиме се потврђује све чвршћа веза између Моонданцеа, Берлина и Тресора, наступиће више од 15 регионалних извођача.

С чак 6 догађаја на 5 локација и више од 20 извођача, Моонданце најављује најлуђи тецхно викенд у регији.

Магија започиње загријавањем уз Моонданце Wарм Уп у беацх бару Аqуариус у Округу горњем (Чиово) у петак 30.7. од 17.00 - 21.00.

Истог дана од 19.00 - 21.00 у трогирској градској вијећници одржаће се Моонданце ДЈ & Мусиц Продуцтион Wорксхоп на којем ће Доменицо Циприани (Тхе Аналогуе Цопс) представити напредне технике соунд десигна у првом дијелу, док ће Перо ФуллХоусе представити нове Пионеер ЦДЈ 3000 плаyере које ће и присутни моћи испробати.

 

Након тога слиједи прво вече у кули Камерленго од 21.00 - 06.00  на којој ће уз берлинске хеадлинере Хандамадеа, Мадалбу и Тхе Аналогуе Цопс наступити тецхно ентузијаст ДЈ Цхановски,  ундергроунд комадир из сплитске Коцке -  Ел Цоммандо, виртуоз за грамофонима - Јан Кинчл те домаћин Перо ФуллХоусе који ће затворити прво вече фестивала.

За најенергицније ту је и Моонданце Пирате Боат, који креће испред куле Камерленго у суботу у 17.00 након чега слиједи крстарење око оближњих острва, те повратак у 21.00 на сам почетак друге вечери у кули.

За пултом ће се измјењивати тецхно тандем ДЈ Јоцк и  Марул.

Друго вече отвара Едy Ц након којега слиједе наступи ДЈ Јоцка, Мозера, Алавуxа - београдског елецтро тецхно мага у ливе сету, босанског тецхно првака Форест Пеоплеа, берлинских хеадлинера Пасцал Хетзела и ЦYРКа у ливе верзији, те Скептика за крај вечери.

 За крај Моонданце викенда спремили смо Беацх Афтер партy од 07.00 - 14.00 на прекрасној плажи коју ћемо објавити у самом финишу фестивала. Легендарни Моонданце афтер партy за крај ће загријати Томе Р и  Марко Вулетић,   Сессион диггер, Фабрис, те Перо ФуллХоусе.  

Цовид пропуснице

Доживи Моонданце без икаквих рестрикција уз Цовид пропусницу или негативан тест

Пандемија Цовида- 19  је утицала на животе свих нас па тако и на догађаје широм свијета. Ми нисмо изузетак, па за присутност на догађајима оваквога типа прописане су мјере да би могли уживати у музицким радостима. За посјету овим догађајима потребно је имати једно од три потврде:
- доказ о двије дозе вакцине
- доказ о пребољењу Цовида- 19
- негативан тест (ПЦР тест не старији од 72 сата или антигенски тест не старији од 48 сати)

Ако немате ни једно од наведенога, испред куле Камерленго ће бити организовано тестирање. Детаљна сатница биће објављена на Моонданце wебу и Фацебоок страници.  

Улазнице

Повољне улазнице за посјетиоце из региона потражите на Ентрио страницама или на овом линку: хттпс://бит.лy/3qYеЛWм

Све о локацијама, улазницама, извођачима и осталим сервисним информацијама можете пронаћи на новој Моонданце страници: www.моонданцефест.цом

Моонданце фестивал је водећи регионални ундергроунд тецхно фестивал. Добитник више награда Амбасадор за најбољи хрватски фестивал нуди егзотичну комбинацију класичног и модерног тецхна у спектакуларном амбијенту средњовјековне куле Камерленго у једном од најљепших свјетских острва-градова – Трогиру. Бескомпромисни лине уп уз минималистичку продукцију као и озбиљину публику из свих крајева свијета чини Моонданце сном сваког правог тецхнољупца.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.