Vučić nije informisan

Blog #Argument, www.bitovik.org.rs

Argument / 14. Oktobar 2021

Blog #Argument

Piše: Slobodan Martinović

Vučić nije informisan

U Presingu reče čovek, Vučić je informisan kada kaže da će Republika Srpska do proleća biti ukinuta. Vučić nije informisan i pored tabolida i televizija koje kontroliše. On nema veze sa politikom isto kao i Dodik. Sada negira da je potpisao Briselski sporazum. Jeste potpisao. To svi znamo, videli svojim očima.

Nije jasan Kurti, šta hoće. Srbija Kosovo neće priznati. Nekada je srpska policija hapsila Albance, sada se situacija promenila. Albanci guše srpske proteste. Da i Kurti vidi da nije lako upravljati zajednicom.

„Odoh ja za Kraljevo“, reče predsednik Vučić okupljenim Srbima sa Kosova u Raški. E, vidite Srbi da vas Vučić ne može da zaštiti, on je potpisao što su mu rekli, ostaju mu mediji da vas laže.

Ono što Dodik mlati je surotno interesima Srba u BiH. Pojela ga korupcija pa zaigrao na populizam. Neće mu proći, ostaće u BiH, nema kud. Srbija ga neće. Džaba mu i srpska desnica u Srbiji i opozicija u Republici Srpskoj.

Tragedija je ko sve upravlja zajednicom. I mi smo kao građani krivi jer smo to dozvolili. Plaćamo cenu sopstvenog kukavičluka.

Centar za istraživanje u politici Argument

www.bitovik.org.rs


Od istog autora

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.