``On je mrtav``

A.Oric / 02. Maj 2011

"On je mrtav "bile su zavrsne rijeci Baraka Obame na konferenciji za novinare i javno obracanje naciji.

Barack Obama je ocigledno bacio sve karte kako bi sto prije osigurao svoj drugi predsjednicki mandat , ubivsi Osamu Bin Ladena ,to je i postigao.

Medjutim da li je Osama zaista mrtav ,zasto ga nisu uhapsili,ko se krije iza napada 11.Septembra,da li samo Osama ili , da li je moguc DNK za tako brzo vrijeme , na osnovu cega su izvrsili DNK test ostaju pitanja za teoreticare zavjere !

Bilo kako bilo ova sedmica ce zasigurno ostati upisana u svijetskoj historiji kako jedan svijetao datum za sve.

No sto je sledece ? Ko je sledeci ? Da li ono sto je Busova administracija obecala ce ostati samo prazna prica ili ce se sada amerikanci ozbiljnije pozabaviti hapsenjem Srpskog krvoloka ,kukavice , koji zivi u rupi vec godinama ratka mladica, i srbiji konacno olaksati put ka boljoj buducnosti u EU.

Znamo da je Srbija ispunila veci dio uvijeta za Ulazak u EU predala kakndidaturu ali postoji ta jedna kocnica ,koja se ceka ili da sama izumre ili da EU popusti ,niko sa sigurnoscu nemoze reci, pa cak ni kome nije u interesu da bude uhapsen.

No jedno je tacno gradjanima srbije je u Interesu i to se sa sigurnoscu moze reci, jer vec godinama pate zbog jednog covjeka koji se nalazi u njihovj zemlji a ne pripada njima jednog Bosanskog ili Naturalizovanog srbijanca ciji su taoci godinama, i koji unistava srpsku reputaciju koja je vec znacajno narusena na svijetskoj i Evropskoj politickoj sceni.

Kada ce narodu biti dosta kada ce izaci iz svojih oklopa i pokazati zelju za napretkom, suzivotom u europi ostaje da se vidi , a mi da se nadamo da ce Mladica stici sudbina iz Haaga ne iz Pistolja kao sto je docekala Osamu.

http://www.supertvbalkan.com/


Od istog autora

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.