<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

SDS otpustio 37 radnika, evo kako stranka planira izaći na lokalne izbore

Predsjednik SDS-a Milan Miličević izjavio je da ova stranka traži modalitete da učestvuje na lokalnim izborima u okolnostima kada im je ugašen bankovni račun zbog američkih sankcija

21. april 2024, 5:38

Na Glavnom odboru SDS-a u Doboju razmatraju različite strategije za izlazak na izbore, uključujući mogućnost da se na lokalnim izborima predstave pod nazivom "SDS Volja naroda". Opcija gašenja SDS-a nije na stolu, ali razmišljaju o svim mogućnostima za izlazak iz ove situacije.

Predsjednik SDS-a, Milan Miličević, istakao je da će sve zavisiti od izbornih pravila, a bivši predsjednik Mladen Bosić pružio je značajne savjete u ovoj složenoj situaciji.

U međuvremenu, SDS je otpustio 37 radnika i savjetovao im da potraže svoja radna prava na birou, nakon gašenja tekućeg računa SDS-a, koji je bio na američkoj crnoj listi od 2004. godine.

Glavna tema sastanka Glavnog odbora SDS-a bila je izlazak stranke na izbore i prevazilaženje situacije nakon gašenja tekućeg računa. SDS se suočava s izazovom jer je jedina politička partija na crnoj listi Kancelarije za kontrolu strane imovine.