Reakcije Šarovića i Trivić

Policija Republike Srpske večeras je u Banjaluci privela članove Vučićevog Glavnog odbora SNS-a Adam Šukala i Vladu Mandića.Prema informacijama BN televizije Šukalo jenpušten dok je Mandić još uvijek u prostorijama MUP-a RS

29. septembar 2022, 11:46

Foto BUKA

U međuvremenu stigle su reakcije opozicionih političara

"Dok traje naša tribina ovaj režim hapsi u Banjaluci građane Srbije, članove Srpske napredne stranke i prijatelje  Srpske demokratske stranke" istakao je Mirko Šarović u Tesliću.

"Toliko su drski i bezobrazni da ne prežu ni od hapšenja dokazanih prijatelja Republike Srpske. Ali neće nas zastrašiti. 2.oktobra idemo do pobjede", naglasio je Šarović.

 " U Banjaluci su večeras, po naređenju Milorada Dodika, uhapšena dva državljanina Srbije, Vlada Mandić proslavljeni rukometaš i Adam Šukalo bivši poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije, saopštila je Jelena Trivić, opozicioni kandidat za predsjednika Republike Srpske.

Ona je navela da su obojica su članovi Glavnog odbora SNS Aleksandra Vučića 

"Dok srbomrzac Milanović uz policijsku pratnju nesmetano vozi put Bakinaca na ugodno ćaskanje i rakiju, u isto vrijeme braću Srbe iz naše matice ta ista policija privodi kao najveće kriminalce" kazala je Trivić.