<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nestala dvojica mladića u BiH

Stolačka policija traga za dvojicom mladića koji su se tokom prethodne noći, odnosno poslije ponoći, uputili vozilom Jeep Compas u pravcu Vidova Polja.

12. februar 2024, 10:27

Nakon što se nisu vratili niti su bili dostupni na telefone, R.V. je u 00:45 policiji prijavila nestanak sina M.V. (20) i njegovog prijatelja F.S.

- Policijska patrola je odmah nakon prijave izvršila pregled područja, ali nisu zatekli navedene osobe niti vozilo - navedeno je iz MUP-a HNK.

Odmah nakon njene prijave, tačnije u jedan sati iza ponoći, u Policijsku stanicu Stolac došao je i otac od F.S. kao i S.P. koji su ispričali da je S.P. dao svoje vozilo dvojici gore pomenutih mladića, da odu u Vidovo Polje, i da im se nakon toga gubi trag.

"Isti se ne javljaju na mobitel, a obilaskom grada i terena isti nisu primijećeni", rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Iz MUP-a su za "Nezavisne novine" kazali da su preduzete sve mjere i radnje na pronalasku navedenih osoba i da će blagovremeno obavještavati javnost o novim informacijama.