Nađa Zubčević je sa svojom inovacijom osvojila svjetska priznanja i medalje, podržite je!

Sve je krenulo od šale i ismijavanja prljavih toaleta i prekrivenih toalet daski sa toaletnim papirom...

23. juni 2022, 1:00

Sve je krenulo od šale i ismijavanja prljavih toaleta i prekrivenih toalet daski sa toaletnim papirom, a onda je ova priča poprimila ozbiljnu notu. Nađa Zubčević je sa svojom inovacijom LooSeat osvojila svjetska priznanja i medalje u inovacijama - od Njemačke, Poljske, Turske, a najznačajnija nagrada je bila Semi Grand Prize osvojena u Seoulu pored 30 zemalja iz cijelog svijeta.

Sada je Nađina inovacija Antibakterijska daska – LooSeat objavljena na Indiegogo platformi. Svoju podršku i donacije možete poslati klikom na ovaj link: https://bit.ly/LooSeat_FB

Kako Nađa voli da istakne: Pokazali smo im da Bosna i Hercegovina može da ide u korak sa svjetskim silama u inovacijama.

Bilo je veoma izazovno proći cijeli put od kreiranja prototipa, patentiranja, istraživanja i testiranja, do evo – pokušaja se pusti prva serija proizvoda na tržište.

Inače, Antibakterijska daska za toalet ima sposobnost da uništava bakterije 99.5%, može da traje više od 3 godine i konstantno uništava bakterije. Idealna je za mjesta gdje je velika frekvencija ljudi kao što su hoteli, hosteli, restorani, tržni centri, kafići, škole, bolnice i slično. Bitno je istaći kako se korištenjem LooSeata smanjuje potrošnja toaletnog papira i upotreba jakih dezinfekcionih sredstava koji štetno utječu na okolinu.

Pomozite bh. inovaciji da ugleda svjetlo dana na tržištu kako bismo svi mogli lagodnije da posjećujemo toalete!