Doboj: Hrabri policajci i mještani spasili djevojku iz hladne Bosne

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj zajedno sa građanima licima inicijala D.S. i B.K., oba iz Doboja, spriječili su tridesetčetverogodišnjakinju iz Gračanice, FBiH, da izvrši samoubistvo skokom sa mosta tzv. „Japanac“ u rijeku Bosnu.

29. novembar 2022, 1:36

Policijskoj stanici Doboj 1, 28.11.2022. godine, oko 16,20 časova, prijavljeno je da je u Doboju sa mosta tzv. „Japanac“ nepoznata ženska osoba skočila u rijeku Bosnu, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske putem FB stranice.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj koji su zajedno sa građanima uočili nepoznatu žensku osobu te istu bezbjedno izvukli iz vode. S obzirom da je ista bila promrzla i odavala znakove duševne poremećnosti, prevezena je vozilom Slube hitne pomoći Doma zdravlja Doboj u dobojsku bolnicu „Sveti apostol Luka“, gdje je zadržana na liječenju.

Na lice mjesta osim policijskih službenika i Službe hitne pomoći bili su upućeni i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj.