Zagreb: Amerikancu izgrebali juga i ukrali beogradske tablice

Simpatični Džastus Rid (23) već godinu dana putuje Balkanom i snima za popularnu društvenu mrežu TikTok. Uglavnom putuje u zlatnom jugu beogradskih registracija, prolazio je Srbiju, Bosnu i Hrvatsku, družio se sa ljudima, jeo ćevape i jagnjetinu, pio rakiju.

@justus_reid

I expected better…

♬ original sound – Justus Reid

To je Ridu, koji je vrhunac slave doživeo kad je otpevao pesmu Novaku Đokoviću, donelo mnogo prijatelja i preko 650.000 pratilaca na TikToku.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Ali, u ponedeljak je Rid objavio video iz zagrebačkih blokova u kojem se žali jer mu je neko izgrebao juga i odneo beogradske tablice.

„Upozorili su me na ljude poput tebe“, rekao je on nepoznatom vandalu. „Ali, nisam im verovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga.“

Kako je rekao, uvek pokušava da promoviše zajedništvo balkanskih zemalja i da su i Srbija i Hrvatska bile veoma dobre prema njemu.

„A onda si došao ti. Misliš da te patriotom čini kad naškodiš komšiji? Ne. Ti ne predstavljaš Hrvatsku“, rekao je mladi Amerikanac.

Ridov jugo – koji u Americi ima kultni status „najgoreg automobila ikad“, ali i velike simpatije – biće van druma nekoliko dana.

Rid nije jedini strani tiktoker koji intenzivno snima u Srbiji i regionu. Mnogi su tako stekli popularnost, promovišući istovremeno Srbiju i susedne zemlje.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije