Dodijeljene nagrade “BUSINESS LEADERS”

Među dobitnicima i psihologinja iz Sarajeva Slađana Đaković

U petak je u Hotelu Hyatt Beograd održana tradicionalna dodjela nagrada “BUSINESS LEADERS” za Srbiju i Balkan koju organizuje FOCUS radio u saradnji sa Vladom Srbije i Privrednom komorom Srbije. 

Ova manifestacija okupila je vodeće profesionalce iz oblasti javne uprave, glume, preduzetništva, dobročinstva Itd. Business Leaders 2024. predstavlja platformu kroz koju se odaje priznanje onima koji se ističu svojim doprinosom i koji svojim radom i angažovanjem pozitivno utiču na društvenu zajednicu i region u celini. Nagrade su dodeljene istaknutim pojedincima i kompanijama koji su pokazali visoke standarde poslovne etike, inovativnosti, društvene odgovornosti i posvećenosti svom radu na cijelom Balkanu. 

Ova prestižna nagrada stigla je i u Bosnu i Hercegovinu, a osvojila ju je Sarajevska psihologinja i klinička hipnoterapeutkinja Slađana Đaković koja iza sebe ostavlja odlične rezultate poslovanja. Istakla se izvanrednim rezultatima rada u ljudskim resursima sarađujući sa brojnim kompanijama na unapređenju njihovog poslovanja, te izvanrednim rezultatima rada u radu sa klijentima. Psihologinja je poznata ne samo po rezultatima rada već i po izraženoj plemenitosti, humanost i ljubavi prema čovjeku. 

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

 “Čast je doći iz Bosne i Hercegovine po jedno ovakvo priznanje u vašu prestonicu. Čestitam svim dobitnicima iz zemalja regije“ rekla je psihologinja Đaković na dodjeli nagrada. 

Takođe je istakla da nijedan uspjeh ne dolazi preko noći, da je za njega potrebno vrijeme, mnogo truda, rada, odricanja, posvećenosti, ali i onog najbitnijeg da volimo ono što radimo i vjerujemo u sebe. 

 “Uspjeh na kraju nije samo ono što imamo ono što ostvarimo, nego ono što na tom putu postajemo. Ponosna sam na svoju majku i pokojnog oca, jer su me oni učili da budem čovjek prije svega u životu, a poslije toga šta god želim.” 

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije