U ove dijelove BiH stiže naoblačenje sa kišom

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u Krajini može pasti i malo kiše. Po kotlinama i uz riječne tokove prijepodne će biti magle ili niskih oblaka. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stepeni.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Najviša dnevna temperatura zraka oko 21 stepen.

Objavljena je i prognoza do nedjelje:

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Za 26. 10. 2024 (subota), u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove prijepodne će biti magle. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stepena.

Za 27. 10. 2024 (nedjelja), u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove prijepodne će biti magle. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stepeni, navodi se u prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije