Kecman ne želi službeni laptop, mobilni telefon ni auto jer vozi Range Rover

Valentina Kecman prije nekoliko dana je imenovana za novu direktoricu Aerodroma Banja Luka, a portal zamaaero.com je saznao detalje njene biografije.

Ukratko, Kecman je 2013. završila osnovni studij poslovne administracije na Stillman Collegeu u Alabami, a 2015. magistrirala diplomatiju na privatnom University of Camilo Jose Cale u Madridu. Godine 2017. stekla je još jednu magistraturu iz diplomacije i diplomatskog protokola na ISPD u Briselu, a 2018. doktorirala je diplomatiju i međunarodne odnose u CEDS u Parizu. Tečno govori engleski i španski jezik, a tokom karijere radila je na visokim pozicijama u raznim institucijama, a upitana zašto se odlučila raditi na Aerodromima Republike Srpske rekla je da joj je to izazov, da sama sebi želi dokazati da nakon SAD-a, Španije, Belgije, Francuske, Indije, Dubaija i Dohe može uspjeti i u svojoj Republici Srpskoj.

Kecman ne koristi službeni automobil Aerodroma Republike Srpske, Škodu Octaviju, zato što vozi neusporedivo bolji privatni automobil novi Range Rover, čime je automobil vratila aerodromu.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Vratila je i službeni mobitel jer kaže da ima flat tarifu na svom privatnom mobitelu i samim time joj službeni nije potreban. Kecman je Aerodromu vratila i službeni direktorski laptop jer je njen privatni daleko bolji, a ovaj je potom zadužio jedan od djelatnika aerodroma, piše Zamaaero.

Podsjetimo, nadzorni odbor preduzeća “Aerodromi Republike Srpske” imenovao je Valentinu Kecman i za vršioca dužnosti (v.d.) direktora ovog preduzeća 11. oktobra.

Kecman je kadar Ujedinjene Srpske.

Dosadašnji v.d. direktora preduzeća “Aerodroi Republike Srpske” Jelena Lekić podnijela je ostavku iz ličnih razloga.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije