Pronađeni nestali tinejdžeri

DVOJE tinejdžera čiji je nestanak prijavljen jučer u Zagrebu pronađeni su u Rijeci, potvrdila je za Index primorsko-goranska policija.

Podsjetimo, zagrebačka policija za Index je ranije rekla da za svim osobama koje se vode kao nestale tragaju s maksimalnim mogućim intezitetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Policijska uprava zagrebačka isto tako, kao jednu od mjera i radnji koje se aktiviraju u trenutku nestanka, isti dan po prijavi nestanka objavila je profil nestalih osoba u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba upravo s ciljem da se informacija o nestanku učini dostupom svima koji mogu korisna saznanja pružiti policiji. 

Zagrebačka policija: Stavili smo u funkciju sve alate

Policijski službenici od trenutka zaprimljene prijave nestanka osobe, poduzimaju sve mjere i radnje traganja. Po prijavi nestanka stavili smo u funkciju sve ‘alate’ koje koristi policija u traganju za nestalim osobama, uključujući pretrage terena, pregled snimki nadzornih kamera te provjere svih informacija prikupljenih od obitelji, prijatelja i drugih osoba za koje je postoji mogućnost da raspolažu korisnim saznanjima.

U konačnici, još jednom naglašavamo da policijski službenici od same prijave nestanka kontinuirano provode i provodit će ciljane aktivnosti kroz provjeru prikupljenih informacija radi otkivanja svih saznanja od koristi za traganje i u konačnici pronalazak osobe”, rekli su ranije iz policije za Index.

Uskoro opširnije

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije