Kuha u banjalučkom SNSD-u, Đajić: Biću na čelu do 2026.godine, Mazalica: Nismo donijelu tu odluku

Vlado Đajić pohvalio se na društvenim mrežama da je juče između ostalij donesena odluka da on ostaje na čelu banjalučkog odbora do 2026. godine, na što je ekspresno reagovao njegov stranački kolega Srđan Mazalica, navodeći da se nisu tako dogovorili.

“Na juče održanom sastanku najvišeg rukovodstva SNSD-a i Gradskog odbora Banjaluka, analizirali smo rezultate nedavno održanih izbora i razgovarali o daljim planovima i smjernicama za rad Gradskog odbora. Između ostalog, donijeta je odluka da i dalje ostajem na čelu GrO i na tom mjestu ću biti do 2026. godine”, napisao je Đajić.

“Juče nismo donijeli ovu odluku, nije bila ni tema, a i da smo htjeli, ne bismo je mogli donijeti”, Đajiću je odgovorio Mazalica na mreži X

“Kada sam postao predsjednik Gradskog odbora, prema tadašnjim ispitivanjima Ipsosa, rejting nam je bio 12, a sada, tri i po godine kasnije, on iznosi 32 odsto. Idemo dalje po nove pobjede!” napisao je Đajić

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Podsjetimo, Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a je najavio da će svi kandidati za odbornike u gradskoj skupštini podnijeti ostavke i da će on izabrati 11 odbornika te stranke koji će zastupati interese te stranke.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije