Dačić zapjevao turskom predsjedniku: Ovom pjesmom “počastio” Erdogana

Ivica Dačić, potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova, opet se “latio mikrofona” i zapjevao pred turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome Dačić pjeva “Osman-agu” na ručku u Palati Srbija, upriličenom u čast turskog predsjednika.

Na amaterskom snimku, podijeljenom na društvenoj mreži Iks, vidi se Dačić sa mikrofonom u društvu orkestra, dok u pozadini za svečanim stolom sjede članovi Vlade Srbije Goran Vesić, Zoran Gajić i Usame Zukorlić. Samo na kratko u kadru se može vidjeti i stol za kojim su gost iz Turske Redžep Tajip Erdogan i njegov domaćin Aleksandar Vučić.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

U komentarima uz snimak može se pročitati da su muzičari koji prate ministra dok pjeva iz vojnog orkestra Stanislav Binički, kao i da je u pitanju ista pjesma koju je Dačić pjevao turskom predsjedniku prilikom posjete Beogradu 2017. godine, prenosi Nova.rs.

Erdogan je boravio u četvrtak i petak u zvaničnoj posjeti Srbiji, tokom koje je potpisano nekoliko sporazuma i memoranduma o saradnji između dvije zemlje.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije