Skupljaju se dokazi da je Milanović ruski čovjek: Čudno je njegovo ponašanje od početka rata u Ukrajini

Predsjednički kandidat kojeg podržava HDZ Dragan Primorac podržao je danas ocjene koje su se čule od dužnosnika te stranke da se predsjednik Republike Zoran Milanović svojim ponašanjem svrstava na stranu Rusije, rekavši da bi to moglo imati dalekosežne posljedice po Hrvatsku.

“Ako malo bolje pogledate šta se događa od početa rata u Ukrajini, nije li vam čudno njegovo ponašanje i njegovo očito svrstavanje na stranu Rusije, a niti u jednom trenutku osuda onoga što se događa u Ukrajini, iako je Hrvatska platila ogromnu cijenu u Domovinskom ratu”, izjavio je Primorac novinarima ispred zagrebačke organizacije HDZ-a.

Ako se, kaže, to pokaže istinitim, onda će posljedice za Hrvatsku, za mene, sve vas biti dalekosežne – od kompletnog njegovog nečinjenja, zadnjih pet godina. Na pitanja novinara ima li za takve ocjene dokaza, Primorac je kazao da se “dokazi skupljaju i treba vrijeme da se skupe”.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Ja u to ne ulazim, samo kažem da je čudno njegovo ponašanje od početka rata u Ukrajini, koje je potpuno u suprotnosti svih saveznika, njegova proruska orijentacija, a imali smo Domovinski rat u Hrvatskoj”, ponovio je.

Primorac je govorio i o nacionalnoj sigurnosti Hrvatske koja je “apsolutno ugrožena u trenucima najvećeg ugrožavanja Evrope i svijeta, u trenucima kad imate rat, nekoliko stotina kilometara sjevernoj Hrvatske, kad imate nekoliko žarišta”.

“Jedini i najbrži način je da se situacija stabilizira, da on ode u drugom mjesecu. Ja mu želim sve najbolje u životu, ali on mora otići od Hrvatske”, kazao je Primorac.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije